5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde mimarilması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıdem üründe pot gestaltlmaması müstelzim bir işlemdir.

Hiç şüphe yasak ki yangın felaketi, yıl süresince güç yitirilmesine ne olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile dünyalık kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli strüktürda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve dünyalık kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın manevraı sırasında yangın kapısının kullanımı ve ürkü durumunda ciddi bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Amme kurumlarının ve majör firmaların mensubu arasında istirdat, ilk yardım ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

ürkü bar yardımıyla yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü çabucak kapının çabucak açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ana özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok koca sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emin bir şekilde birçokmalarını sağlar ve herhangi bir yangın simultane binadan tam çıkış kucakin kullanılması gerekir.

Buraya kadar anlatmaya çtuzakıştığımız yangın merdivenlerinin elan yöntem detaylarını binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kanat kuruluşsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Sükselı bir tahliye tasavvurı, yer sarsıntısı, baskın ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yerında mütehassıs ve sertifikalı kaynarçılarımızın katkıları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page